Utskriftsvennlig versjon
Slett bruker

1. Logg inn på dine adminsider


Les mer om dette under Administrasjonssider og logg inn.

2. Velg "Brukere" i menystrukturen din


I venstrefeltet på adminsidene dine finner du "Brukere" (se bildet), klikk på dette elementet.
Innholdet av brukere vises i det store visningsområdet til høyre.

3. Velg brukere fra liste


Kryss av brukere du ønsker å slette i listen.

4. Klikk valgte og velg slett


Klikk på "Valgte" i  toppmenyen, klikk på slett i undermenyen.

5. Bekreft sletting


Før du bekrefter sletting se igjennom utvalget.
For å slette klikk på OK. Tekster på knapper i dialogen kan variere etter nettleseren din språkversjon.

6. Brukere slettes og du sendes tilbake til brukerlisten


Du finner dine slettede brukere og andre slettede elementer under "Slettede elementer" i menystrukturen til venstre.